Onderhoud en Reparatie

Elke auto heeft regelmatig onderhoud nodig om het voertuig optimaal in conditie te houden en u te verzekeren van probleemloze en veilige kilometers. Tijdig onderhoud zal u ook verzekeren van meer en veiliger rijplezier.

Tijdens het onderhoud controleren en inspecteren wij uw auto op vele punten. Kleine mankementjes komen zo snel aan het licht, voordat deze een serieus probleem worden en veel geld gaan kosten.

 

Kleine/grote beurt

De kleine beurt is standaard periodiek onderhoud na bijvoorbeeld 20.000 km of 1 jaar, afhankelijk van wat het eerst bereikt wordt. Bij een kleine beurt worden 45 essentiële punten gecontroleerd. Van de carrosserie en de remmen tot de schokdempers en de uitlaat.

Een grote beurt is eigenlijk een uitbreiding van de ‘kleine’ onderhoudsbeurt met extra werkzaamheden. Een vaste omschrijving van de grote beurt bestaat niet, want dat is per merk, model en type auto verschillend.

U kunt bij ons terecht voor het complete onderhoud van uw auto. Ook voor de vervanging van oa: accu, uitlaat, schokbreker, remblokken, remschijven, remvloeistof, koppeling, ruitenwissers, motorolie, oliefilter, distributieriem, bougies, banden et cetera.